Egyedi konyhabútor és beépített szekrény

GYAKORI KÉRDÉSEK

» Mennyibe kerülhet a konyhabútorom, beépített szekrényem?

A legtöbbet elhangzott kérdés amivel 1995-óta találkozom. Mivel egyedi konyhabútorokat,és beépített szekrényeket gyártunk a megrendelő igényei alapján,
az ár igen változó. A felmérés és az árajánlatkészítés szolgáltatásunk ingyenes, így néhány viszonyszámot tudok csak mondani:

Konyhabútor: 60 000ft-tól/fm kb 150 000-ig

Beépített tolóajtós szekrény: 30 000ft-tól/nm

Az általunk kiszámolt ár tartalmazza a Budapestre történő kiszállítást és beépítést is.

» Mikorra lesz kész a konyhabútorom, beépített szekrényem?

Természetesen függ a bútor anyagától és mennyiségétől. A megrendeléstől számított 4-6 héten belül konyhabútorát vagy beépített szekrényét kiszállítjuk otthonába. A mi érdekünk egyezik az Önökével: mielőbb átadni a szép és jó minőségű bútort.

» Mi a megrendelések a menete?

Miután felvette velünk a kapcsolatot, egy előre egyeztetett időpontban kimegyünk felmérni konyhabútorát, beépített szekrényét. A felmérés alkalmával megbeszéljük a bútor szerkezetét, színét és kiegészítőit. A helyszínen egy kézzel rajzolt tervet készítünk, ami alapján kalkuláljuk a bútor árát.

A megrendelés végleleges leadásáig bármin lehet még változtatni, azonban ez befolyásolhatja a készülő bútor árát. Miután mindenben megegyeztünk kitöltünk egy megrendelőlapot amin a bútor adatai szerepelnek illetve a megrendeléssel kapcsolatos információk. A készítendő bútort 60% előleggel tudják megrendelni. A fennmaradó összeget a kiszállítást követően illetve annak elkészültével lehet kiegyenlíteni. Természetesen nagyobb megrendelések esetén egyedi fizetési konstrukciók lehetségesek.

» Miért pont az Absolutbútor KFT-től rendeljem a konyhabútoromat, beépített szekrényem?

Mert így közvetlenül a gyártótól rendel, az ár-érték arány pedig kimagaslóan jó. Konyhabútorát, beépített szekrényét, nappali vagy hálószobabútorát, kényelmesen otthonából rendelheti meg, nem kell üzletekben keresgélnie, házhoz visszük kínálatunkat.

A problémákat nem keressük hanem megoldjuk. Nem utolsó sorban, 18 év szakmai tapasztalattal rendelkezünk konyhabútorok és a beépített szekrények tervezésében, kivitelezésében.

» Mi a biztositék a jó munkára?

A mai gazdasági helyzetben nem hisszük, hogy van olyan kisvállalkozás amely megengedheti magának a vásárlók bizalmatlanságát. Ezért alapvető érdekünk a jó minőségű munkavégzés és az elégedett ügyfélkörünk bővítése.

Az általunk készített konyhabútorokra, beépített szekrényekre 2 év garanciát biztosítunk!

» Milyen bútorokat készítenek még?

Készítünk hálószoba-, előszoba-, gyerekszobai-, nappali bútorokat és gardróbszekrényeket. Vállalunk panziók, vendéglátó helységek, üzletek, pékségek bebútorozását is.

Megosztás