TIPPEK

» Milyen legyen a konyhabútorom, beépített szekrényem?

Természetesen szép :)

Azért érdemes még néhány alapvető tulajdonságot figyelembe venni:
-a konyhabútort legtöbb esetben minden nap használjuk ezért legyen akkora és úgy elrendezve, hogy a tárolandó holmik praktikusan,kényelmesen elférjenek.

-illeszkedjen a környezetébe mind a forma, mind a színvilágot tekintve.

-legyen megbízható a minősége. Az általunk kínált vasalatokért és egyéb anyagokért felelősséget vállalunk, termékünk jellemez minket.

Helyszíni felméréskor segítünk Önnek mindenben.

» Milyen előkészületekre van szükség a konyhabútor, beépített szekrény tervezésénél?

Amennyiben konyhabútorról beszélünk és van rá lehetőség, érdemes előre kigondolni a beépíthető készülékek helyét. Érdemes odafigyelni a közművek elhelyezésére. Gyakori hiba, hogy a mosogatógép mögé elektromos, víz és szennyvíz kiállásokat terveznek. Nem szabad, mert a mosogatógép mögött sajnos ezek nem férnek el. Érdemes inkább a mosogatótálca mellé tervezni a mosogatógépet és annak közműveit leválasztani a mosogatóról illetve a konektort ide helyezni. Ezen kívül még problémát szokott okozni az elektromos főzőlap betápja is, ide külön vezetéken érdemes (16 A) bekötni. Gondolni kell az egyéb elektromos készülékekre is. Ha van rá lehetősége szánjon kellő időt a különböző mesterekre, hogy kellőképpen átbeszélhessék a terveit.